seven

Om oss

Om Tusses Tvätteri

Våren 2023 kände vi att det var dags att ta klivet in i framtiden och ta Tusses Kemtvätt till nästa nivå. Vi höjde ribban med en ny logga, hemsida och ett namnbyte - välkommen till Tusses Tvätteri!

VILKA ÄR VI

På Tusses Tvätteri, tidigare Tusses Kemtvätt, har vi över 50 års erfarenhet av branschen och är stolta över att alltid leverera högsta kvalitet och service till våra kunder. För att vara så tillgängliga som möjligt erbjuder vi även inlämning och hämtning hos några av våra många ombud i Borgholm, Nybro, Mönsterås, Oskarshamn och Emmaboda – till samma pris som i butiken.

VI UTÖKAR VERKSAMHETEN

Vi är glada att meddela att vi har utökat vår inriktning mot företagskunder samtidigt som vi fortsätter vårt engagemang för privatpersoner. Med vårt namnbyte, nya logga och uppdaterade hemsida vill vi hjälpa små som stora företaga att få en miljövänlig tvätt- och rengöringstjänst, som stärker deras verksamhet och låta oss ta hand om det vi kan bäst.

MILJÖANPASSNING

På Tusses Tvätteri arbetar vi på ett miljöanpassat arbetssätt. Vi anser att klimatpåverkan en väldigt viktig del av vårt arbete och sköter därför tvätten på ett miljövänligt och högteknologiskt sätt med marknadsledande maskinell utrustning. I första hand behandla vi tvätten med ånga. Vi investerar i den senaste teknologin när det gäller våra kemmaskiner och kan med stolthet säga att alla våra transporter inom Kalmar sker med 100% eldrivna fordon!

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar, tveka inte på att skicka iväg ett meddelande till oss.