seven

Privat

För privatkunder

Vi på Tusses Tvätteri hjälper dig med att tvätta enskilda plagg eller mer. Allt från enkla slipsar till avancerade brudklänningar och mattor.

Vi på Tusses Tvätteri erbjuder ett brett utbud av tjänster för våra privatkunder. Vi hjälper dig att ta hand om dina mest ömtåliga kläder och hjälper dig med de svåraste fläckarna. Finns det du vill ha tvättat inte med nedan? Ingen fara, vi kan förmodligen hjälpa dig tvätta det med. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi. Se även vår prislista för mer information.

Kemtvätt

Tusses Tvätteri använder moder teknik och miljövänliga kemikalier för att rengöra dina kläder och ge dem en fräsch och ren känsla. Vi tar hand om allt från kostymer och kavajer till klänningar och skjortor.

Mattvätt

Vi vet hur viktigt det är med rena mattor i hemmet och det är lätt att smuts och bakterier letar sig ner i djupet av din matta. Därför använder vi skonsamma metoder för att ta bort både smuts, fläckar och lukt och har enskilda helhetsbehandlingar som återfettar och luktförbättrar din matta. Det gör att den kan kännas fräsch i flera år till. Vårt mål är att ge dig en matta som ser ut och luktar som ny.

Skinn & mocka

Vi har specialiserat oss på rengöring av skinn- och mockaplagg. Vi använder skonsamma metoder och produkter för att ta bort smuts och fläckar samtidigt som vi bevarar materialets mjukhet och glans.

Bröllop

Vi rengör och ser till att bevara din brudklänning, smoking eller annan klädsel som används på bröllopet. Även om ni själva står för dukar och servetter hjälper vi till att tvätta det efter den stora dagen. Vi använder skonsamma metoder för att ta bort fläckar och bevara dina bröllopskläder i perfekt skick.

Soffklädsel

Ge din soffa nytt liv och fräscha upp den med en ordentlig tvätt. Vi rengör och bevarar din soffklädsel och dina soffdynor med hjälp av skonsamma metoder och produkter som tar bort smuts och fläckar samtidigt som det bevarar tygets kvalitet och mjukhet.

Och mycket mer

  • Vittvätt
  • Båtkapell
  • Fritidskläder
  • Hästtäcken
  • Mangling
  • Madrasser

Behöver du tvätthjälp?

Kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig!